Veckan sam gick är idag – Sommaren som gick

DSC00020VECKAN SOM GICK Då har vi lämnat sista sommarveckan bakom oss. En lång och fantastisk härlig sommar går nu mot höst. Jag brukar uppskatta höstens antågande, men denna sommar har det varit något särskilt med, så jag saknar den redan.

Här på Mullback Bloggar har olika människor berättat om bytydelsen av Konduktiv Pedagogik i 51 inlägg. 51 artiklar om samma ämne! Det är mycket det. Ändå har varje historia tillfört något nytt. Alla berättelse har varit genuina och närgånget äkta.

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som medverkat. Samtidigt som alla era historier varit unika, har de också bildat ett mönster, en samstämmig historia, som basunerar ut vår gemensamma insikt, att Konduktiv Pedagogik är nödvändigt, för att hitta ett möjligt liv och en ro i tillvaron, när man drabbats av en neurologiskt skada.

Ju fler som formulerar denna insikt på att personligt sätt och basunerar ut den offentligt, ju viktigare blir det för etablissemanget att försöka förstå och bemöta våra önskemål. Hör av dig med din berättelse. Det kommer fler semesterdagar och då återkommer kategorin MITT KP. Ingen ska längre kunna säga att det bara är ett fåtal som vill ha Konduktiv Pedagogik. Nej, vi är många och äntligen finns detta forum där vi kan göra oss hörda och vi hörs. Över 9 000 personer har besökt på Mullback Bloggar sedan starten i april. Sanning påverkar, om människor får reda på den.

Redan i morgon inleds hösten arbete med en rivstart. Vi ska följa föräldrarnas kamp i Värmland. De har förberett sig mycket noggrant för att kämpa, så att landstinget tillslut ska anslå medel till Konduktiv Pedagogik. I morgon börjar den kampen på Mullback Bloggar

Hösten är här. Kampen fortsätter för att neurologiskt skadade ska kunna välja den vård de behöver och vill ha, oavsett vilket landsting man bor i. Tillsammans kan vi förändra. Det går. Det får vi aldrig glömma att påminna varandra om. DET GÅR.