Varför vuxna rörelsehindrade behöver träna, läsa deras egna kommentarer

öppet brevSkriv under. stöd alla rätt att röra sig.

Här är en länk till namninsamlingen. Skriv under och sprid gärna vidare:
Här är några kommentarer från dem som redan skrivit under namninsamlingen:
Johan Lindh, Lidköping
Vår dotter behöver möjlighet till KP även nu när hon fyllt 20, KP har hjälpt otroligt mycket och det måste finnas möjlighet för henne att fortsätta utvecklas med den träningen.
Anonym, Vårgårda
Jag har en lillasyster som jag sett mår så mycket bättre under dem veckorna hon är och tränar. Det stärker inte bara deras kroppar utan dem blir peppade på och får ett högre självförtroende och självkänsla.
Anneli Bergsviker, Karlsborg
Jag har arbetat inom den konduktvia pedagogiken och sett hur viktig och ibland riktigt livsomvandlande denna träning är för personer med cpskada/neurologisk skada. Jag har nu en kroppsskada och får utan vidare tillgång till 3 månaders sjukgymnastik. Det är enkelt för mig. Jag har en övergående skada. Med en neurologisk skada måste man ha regelbunden hjälp för att kunna skydda sin kropp, må bättre i vardagen, slippa värk felställningar och sämre livsförhållanden samt kunna öka sin livskvalitet.
Rita Tóth, Göteborg
Jag skriver under för att jag VET att CP-skadan inte försvinner pga. att man plötsligt blivit vuxen. Den skadan finns kvar hela livet! Konduktiv Pedagogik hjälper CP-skadade att lära sig olika funktioner för ett mer självständigt och njutbart liv. Låt även vuxna ta del av detta!
Anonym Örebro-bekant till vuxen tränande från Göteborg
Jag tycker det är för djävligt rent ut sagt! Jag känner Amanda o vet hur hon o hennes familj kämpar o gör allt för att hon ska få bra o mycket träning som hon behöver o ett bra o rikt liv, o de gör ett fantastiskt jobb!! Meen det är inte rätt!!! De får bekosta mycket själva! Alla har inte den möjligheten heller!