VALDAGEN – GÅ OCH RÖSTA – Politik är viktigt i vardagslivet, särskilt för funktionshindrade

Ann NolinVEM SKA DU RÖSTA PÅ Mullback Bloggar har senaste veckorna presenterat vad de olika partierna säger om funktionshinderfrågor. Idag är det valdagen. Kom ihåg att politiska ideologier och politiska beslut alltid påverkar dig, just dig som individ. Idag är valet ditt. därför är denna dag så viktig.

IDAG VALDAGEN

På denna valdag den 14 september 2014, väljer jag att påminna om hur viktiga politiska beslut är för enskilda individer. På en av de debatter vi filmade fick politikerna konfrontas med hur deras skolpolitik drabbat två funktionsnedsattaelever i Göteborg.

Jag vill avsluta Mullback Bloggars politiska genomgång med denna gripande och gnistrande filmsnutt. Den poängterar hur viktig politiska beslut är för oss funktionshingrade. Den understryker också vikten av individanpassade lösningar istället för generella insatser. Tillsist visar denna filmklippbetydelsen av att ha förstående och inlyssnande politiker. Jag kan säga att alla politiker på denna debatt för stod att deras beslut var viktiga, efter att ha fått uppleva det utbrott vi nu ska se.

SE FILMKLIPPET

 


 

Gillar du detta inlägget? Det publiceras ett nytt varje dag, kl 07.00. Enklaste sättet att hålla koll på bloggen är att:

Skriv in din mailadress i vänsterspalten här, så får du alla inlägg först av alla, via mail.

Alternativt; Gilla Facebooksidan: Jo, Du Kan eller följa mig på Twitter

Genom att följa Mullback Bloggar, stödjer du rätten att människor ska kunna välja den väg i livet, som de själva känner gör dem mer tillfreds, nöjda och i bästa fall lyckliga och självständiga.


Alla som omnämns eller berörs i Mullback Bloggar ges möjlighet att bemöta ett publicerat inlägg via ett eget inlägg, utöver vanliga kommentarsfält, så länge inlägg följer svensk lag och publicistiska principer.

Vill du medverka med ett inlägg, skicka det till lars@mullback.se. Märk mailet MB Inlägg, och ”citattecken” kring den text som du vill få publicerad. Bifoga gärna lämplig bild (som ej är rättighetskyddad.)