Rösta på Eszter Horvath Tothne och stöd Konduktiv Pedagogik

eszter-horvath-tothne rundChans att vinna.Rösta

Rösta på Eszter Horvath Tothne och stöd Konduktiv Pedagogik (KP). Stor tävling om GÖTEBORGs mest företagsamma person. En jury har utsett 5 kandidater. Eszter är en. Klicka på bilderna för att komma till omröstningen.

Nu är det du som avgör vem som blir Göteborgsregionens mest företagsamma människa 2015. Det är Svenskt Näringsliv som arrangerar tävlingen.  Rösta

De skriver:

”Bara företagsamma människor skapar jobb. Jobb som ger fler chansen att komma in på arbetsmarknaden, som utvecklar vår region och Sverige och som tryggar vår välfärd. Med med tävlingen Årets mest företagsamma människa 2015 hyllar vi och riktar ljuset mot de som skapar möjligheter för fler än sig själva. De som vågar när andra tvekar och tar idé till verklighet.”

RöstaRöstningen pågår fram till den 29 november, så skynda dig.

Ingen jury avgör, bara allmänhetens röster.

DELA till alla du känner.

Presentation: Eszter Horváth Tóthné, Göteborg
Grundare, Move & Walk

Om du ser tillbaka på det senaste året – vad av det du gjort som företagare är du mest stolt över?
Sedan starten 1997 har Move & Walk tillsammans med våra patienter kämpat för att man ska har rätt att välja vård, när olika behandlingsalternativ finns. I januari i år 2015 kom en ny patientlag som ger alla rätt att välja.
Kanske har vårt mångåriga och målmedvetna opinionsarbete bidragit något till att denna rättighetslag kommit till.Rösta
Äntligen ser det ut som om alla ska kunna välja att träna konduktiv pedagogik utan att tvingas betala själva.

Bara företagsamma människor kan skapa jobb. Vad skulle kunna få dig att anställa fler?
Jag vill anställa alla som brinner för allas lika värde och som förstår att vi tillsammans skapar både samhället och den arbetsplats där vi arbetar.
Vi har fått tillstånd att starta nya skolor och dagligverksamhet för de mest svårt funktionshindrade. Det ger nya jobb och möjligheter. Jag vill och behöver anställa fler. Vi tänker fortsätta växa.
Vad som kan hindras oss? Om privat vård och skola förbjuds eller begränsas.

RöstaVarför tycker du att man ska rösta på dig som Göteborgsregionens mest företagsamma människa 2015?
Barn och vuxna med svåra neurologiska skador kommer hit, ofta utdömda och tillsynes hjälplösa. Efter någon vecka brukare hoppet komma tillbaka i deras ögon, när vi hjälpt dem att börja uppleva framtidens möjligheter.
Att vara företagsam handlar inte bara om att skapa arbete, utan även om att göra livet meningsfullt och värdigt för alla i det företag vi driver.
Kombinationen av att vara regionens näst mest expansiva företagare, enligt Dagens Industri och att vi faktiskt gör något som ingen annan tycks klara, kanske är några förklaringar till att jag blivit nominerad till denna utmärkelse. Det är jag tacksam för. Det känns redan som ett pris.

Juryns motiveringRösta
Eszter skapar möjligheter och gör skillnad för människor att få ökad livskvalitet och hon utmanar till att lära sig saker som ofta missas inom traditionell habilitering. Hon är målmedveten och ser möjligheterna i varje individ.