Ny Blogg – om skola och vård, ur både patient- och privatvårdgivar-perspektiv

Art Mullback > Allmänt > Ny Blogg – om skola och vård, ur både patient- och privatvårdgivar-perspektiv

Nu arbetar jag åt Move & Walk för att göra konduktiv pedagogik (KP) tillgängligt för alla som så önskar. Jag har mer eller mindre aktivt hållit på med detta lobbyarbete för KP sedan 1996, men i det fördolda, kontaktat politiker och tjänstemän. Ibland har arbetet varit så absurt att det blivit en film, eller en tidningsartikel, någon gång om året. Jag börjar äntligen inse vilket gammaldags sätt detta är att opinionsbilda.

I och med denna blogg kommer mitt arbete att bli mer offentligt i realtid. Jag hoppas ni kommer tycka det är lika spännande och skrämmande som jag själv gör.Bild

Kommentera

Theme: Overlay by Kaira Erik Dahlbergsgatan 8, 411 26 GÖTEBORG
Ring oss: +76 100 100 7. Mail: info@mullback.se
%d bloggare gillar detta: