Filmklipp MARIA ANDERSSON 18 ÅR – en tonårings syn på livet

Maria 18år 3MITT KP – fördjupning är en kategori där Mullback Bloggar samlat en omfattande dokumentation om personer som har lång erfarenhet av Konduktiv Pedagogik.

Maria Andersson var bara 4 år när jag filmade henne första gången 1995. Senast jag filmade Maria, var hon 18 år. Då medverkade hon i en längre dokumentär för tv4, som visades 2009 med namnet VÅRDEN ÄR CP. Här har jag klippt ihop Marias delar till ett 4 minuter långt filmklipp om Maria.

SE FILMKLIPPET OM MARIA ANDERSSON, 18 ÅR


MEDVERKAN

Vill du också medverka och berätta vad Konduktiv Pedagogik betyder för dig, skriv till lars@mullback.se

Genom att märka mailet Mitt KP, ger du Mullback Bloggar rätt att publiceras din text i sammanhang som främjar utveckling för neurologiskt funktionshindrade. Skicka gärna också med någon bild, som du tycker passar.

Vill du hellre berätta på film, går det lika bra.