Detta brev var viktigt för politikerna i Skåne

MITT KP är en kategori i Mullback Bloggar med brev från personer med erfarenhet av Konduktiv Pedagogik.

I min genomgång av gamla brev hittade jag detta från Mamma G, skrivet i januari 2013.

LÄS BREVET FRÅN MAMMA G:

Jag vill att min 4-åriga dotter med lissencefali ska få alla möjligheter till att träna och att få prova på olika former utan att begränsas av Region Skåne… Vi har tränat KP i Göteborg en period och en två-veckors period i Malmö och nu tränar vi varje vecka. Vi ser fler och fler framsteg… Det är som om hjärnan kopplas rätt och medvetenheten om att dottern kan, vill och vågar hittar fram! Vi ska även träna NIT på habiliteringen denna våren – ska bli spännande och se om det är lika bra som KP – det hävdar ju habiliteringen! Jag tror det inte, men vi provar…..

Mamma G

– –

Detta brev var viktigt för att få politikerna i Skåne att Upphandla konduktiv pedagogik. Eftersom jag inte hört hur det gått för Mamma G och hennes dotter, skrev jag detta mail

MAIL SKICKAT 7 jul

från mig

till Mamma G

Hej

Du skickade en liten fin text till mig för ett och ett halvt år sedan om din upplevelse av Konduktiv pedagogik för en bok jag arbetar med. Din text finns sist i detta mail

Just nu håller jag på att gå igenom alla brev jag fått och publicerar dem på min blogg, Mullback Bloggar.

HOME

MITT KP är en kategori i Mullback Bloggar med brev från personer med erfarenhet av Konduktiv Pedagogik. Delar av detta material, kommer förmodligen även publiceras i tryck längre fram.

Du skriver att ni skulle pröva NIT. Har ni gjort det? Skulle du vilja skriva och berätta hur ni upplevde det?

Ditt brev användes också i kampen för att SkåneRegionen skulle upphandla KP. Det har de gjort nu. Har det hjälpt er? Har hab informerat er om att kp finns som ett komplement nu?

Vore kul om jag fick publicera svaren på dessa frågor tillsamman med brevet nedan

MVH

Lars Mullback

I morgon publiceras MammaGs mycket intressanta och fina svar


MEDVERKAN

Vill du också medverka och berätta vad Konduktiv Pedagogik betyder för dig, skriv till lars@mullback.se

Genom att märka mailet Mitt KP, ger du Mullback Bloggar rätt att publiceras din text i sammanhang som främjar utveckling för neurologiskt funktionshindrade. Skicka gärna också med någon bild, som du tycker passar.

Vill du hellre berätta på film, går det lika bra.


Breven som publiceras på MITT KP är tänkta för en bok om Konduktiv Pedagogik. Mullback Bloggar är en genomgång av det mycket omfattande material som finns. Delar av detta material, kommer förmodligen även publiceras i tryck längre fram.