Blekinge – Snabbt svar också från Socialdemokraterna: ”Vi håller på att reda ut frågan”

Landstingsråd Per-Ola Mattsson 2I förra veckans Mullback Bloggar (se länk) framkom att ett stycket strukits ur det nya upphandlingsavtalet för Konduktiv Pedagogik i Blekinge, vilket lett till att barn och vuxna med udda diagnoser förlorat möjlighet till behandlingen även i andra landsting.

Ett snabbt svar från det moderata Landstingsrådet Alexander Wendt, kom redan samma dag som frågorna publicerades (se länk).

Per-Ola Mattsson, Landstingsråd för Socialdemokraterna svarade också mycket snabbt, redan dagen innan midsommar. Detta svar publiceras i dagens inlägg här nedan.

Till min stora glädje vill även Socialdemokraterna att frågan om varför avtalet om Konduktiv Pedagogik för Blekinge ändrats från det som tidigare gällde.

Se Per-Ola Mattsson svar:

Mailsvar mottaget 2014-06-19

Till mig

Från Per-Ola Mattsson

I vårt gamla avtal var detta möjligt för andra landsting att använda vårt avtal med Move and Walk det bör det vara nu också.

Vi håller på att reda ut frågan.
Med vänlig hälsning

Per-Ola Mattsson
Landstingsråd (S)


Gillar du detta inlägget? Det kommer flera. Enklaste sättet att hålla koll på bloggen är att:

Skriv in din mailadress i vänsterspalten här, så får du alla inlägg först av alla, via mail.

Alternativt; Gilla Facebooksidan: Jo, Du Kan eller följa mig på Twitter

Genom att följa Mullback Bloggar, stödjer du rätten att människor ska kunna välja den väg i livet, som de själva känner gör dem mer tillfreds, nöjda och i bästa fall lyckliga och självständiga.

 


Alla som omnämns eller berörs i Mullback Bloggar ges möjlighet att bemöta ett publicerat inlägg via ett eget inlägg, utöver vanliga kommentarsfält, så länge inlägg följer svensk lag och publicistiska principer.

Vill du medverka med ett inlägg, skicka det till lars@mullback.se. Märk mailet MB Inlägg, och ”citattecken” kring den text som du vill få publicerad.