Blekinge – Moderaterna vill utreda om allt gått rätt till, enligt nytt mail från Anders Lund

Anders lundI en rad inlägg har Mullback Bloggar belyst problemen i Blekinge med hur habiliteringen försöker försvåra för de patienter som väljer Konduktiv Pedagogik, trots att den politiska viljan är att konceptet ska erbjudas. Senast framkom att ett stycket strukits ur det nya upphandlingsavtalet för Konduktiv Pedagogik, vilket lett till att barn och vuxna med udda diagnoser förlorat möjlighet till behandlingen även i andra landsting. (se länk)

Anders Lund (M) är 2.e vice ordförande i hälso-och sjukvårdsnämnden i Blekinge. Det är den nämnd som beslutat om upphandlingen. I nedan stående mail bekräftar han att han också ställer sig frågande till hur denna strykning gått till.

Nedan mail från Anders Lund mottaget 2014-06-22:

Till mig

Från Anders Lund

Hejsan Lars
Har läst ditt brev som jag fick vidaresänt från Alexander wendt. Han har besvarat vår inställning. Dock kan man fråga sig vart beslutet är taget. Vi har vårt sista hälso o sjukvårdsnämnd innan sommaruppehåll på torsdag, ämnar lämna en skriftlig fråga till per-Ola Mattsson. Återkommer i frågan.
Mvh
Anders lund (m)
2.e vice ordf hälso-och sjukvårdsnämnden


Gillar du detta inlägget? Det kommer flera. Enklaste sättet att hålla koll på bloggen är att:

Skriv in din mailadress i vänsterspalten här, så får du alla inlägg först av alla, via mail.

Alternativt; Gilla Facebooksidan: Jo, Du Kan eller följa mig på Twitter

Genom att följa Mullback Bloggar, stödjer du rätten att människor ska kunna välja den väg i livet, som de själva känner gör dem mer tillfreds, nöjda och i bästa fall lyckliga och självständiga.


Alla som omnämns eller berörs i Mullback Bloggar ges möjlighet att bemöta ett publicerat inlägg via ett eget inlägg, utöver vanliga kommentarsfält, så länge inlägg följer svensk lag och publicistiska principer.

Vill du medverka med ett inlägg, skicka det till lars@mullback.se. Märk mailet MB Inlägg, och ”citattecken” kring den text som du vill få publicerad.