402 följare efter första veckan

Jag blev mycket glatt överraskad i morse, när jag tittade på statistiken: 402 följare efter första veckan. Tack för att ni följer Mullback Bloggar! Det tyder på att det är många som är intresserade av att barn och vuxna med CP-skada och andra neurologiska funktionsnedsättningar ska få den vård, utbildning och assistans de behöver och verkligen vill ha.

Jag hoppas Mullback Bloggar kan bli det påtryckningsmedel som behövs. Ju fler som engagerar sig i kampen, ju starkare blir vi.

Vill du ha hjälp för att få rätt till Konduktiv Pedagogik, så skriver jag gärna om dig här, och hjälper till att kontakta och trycka på de politiker och tjänstemän som verkligen bestämmer. Jag kan inte göra vården bättre om inte du bekräftar att det jag påstår stämmer, tillexempel genom att följa bloggen. Tack alla följare.
/ Lars Mullback